Forum Join our community

Article page not showing if the article has more than 1 tags

  1. Normal
  2. Michael Gisler
  3. -
  4. Bugs & Issues
  5. -
  6. Tuesday, 25 September 2018
  7. -
  8.  Subscribe via email
0
Votes
Undo
Dear TZportfolio-Team,

The article page does not appear if there are more than 1 tag. If the article has 1 or 0 tags, the detail page is showing. That's the error message:

0 - Argument 1 passed to Joomla\Utilities\ArrayHelper::getColumn() must be of the type array, object given, called in ............../components/com_tz_portfolio_plus/templates/elegant/html/default/mod_tz_portfolio_plus_portfolio/default.php on line 125


We're using:
TZ Portfolio+ 2.0.6
Joomla 3.8.12
PHP 7.2.10

Thank you for your feedback.
Best regards from Switzerland
Fabian
Comment
There are no comments made yet.
Uchiha Itachi Accepted Answer Pending Moderation
  1. Wednesday, 26 September 2018
  2. -
  3. # 1
0
Votes
Undo
Hello,

We checked to display an article with more than 2 tags, and it still shows well. If you don't mind, please send us your admin account to this email address: [email protected] . Then we'll help you check.
Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,zip,rar
• Insert • Remove Upload Files (Maximum File Size: 2 MB)
Share Location

Sharing your current location while posting a new question allow viewers to identify the location you are located.

Latitude:
Longitude: