Forum Join our community

Misconfiguration not sure what i did wrong

  1. Critical
  2. Lenard Blanks
  3. -
  4. Bugs & Issues
  5. -
  6. Thursday, 30 May 2019
  7. -
  8.  Subscribe via email
0
Votes
Undo
i installed the latest version onto my site, this is the first time that i have used this software and i miss configured something somewhere i differently need some help.

thanks
Lenard
References
  1. http://lmbproductions.com/index.php/portfolio-tz
Comment
There are no comments made yet.
Uchiha Itachi Accepted Answer Pending Moderation
  1. Monday, 03 June 2019
  2. -
  3. # 1
0
Votes
Undo
Hi,

Probably, your site is limited with IP access. So it's impossible for us to visit it. Please check the IP limitation
Comment
There are no comments made yet.
Sonny Accepted Answer Pending Moderation
  1. Thursday, 06 June 2019
  2. -
  3. # 2
0
Votes
Undo
Hello,

Did you solve your problem? Please confirm us about it. We will help you check it.
This topic will be closed in 24h.

Thanks & Best Regards,
Sonny
I am Sonny! A farmer at TZ Portfolio+ Team :D
Please vote for TZ Portfolio on JED ;)
Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,zip,rar
• Insert • Remove Upload Files (Maximum File Size: 2 MB)
Share Location

Sharing your current location while posting a new question allow viewers to identify the location you are located.

Latitude:
Longitude: