Forum Join our community

Site not running due to some TZ portfolio query error

  1. Critical
  2. Abhishek Chakravarty
  3. -
  4. TZ Portfolio
  5. -
  6. Friday, 06 September 2019
  7. -
  8.  Subscribe via email
0
Votes
Undo
I have a joomla based site which has TZ portfolio installed. For last 2 days home page is going to 404 page and there is a error statement in title of page as shown below :
<title>Error: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '101,14,16,84,4,2,6) AND published=1' at line 1 SQL=SELECT DISTINCT tagsid, name, published FROM #__tz_portfolio_tags_xref AS tx LEFT JOIN #__tz_portfolio_tags AS pt ON (tx.tagsid = pt.id) WHERE contentid IN (,101,14,16,84,4,2,6) AND published=1</title>

Plz help and advise
Attachments (1)
Comment
There are no comments made yet.
Uchiha Itachi Accepted Answer Pending Moderation
  1. Saturday, 07 September 2019
  2. -
  3. # 1
0
Votes
Undo
Hi,

First, You should check if the installation of TZ Portfolio+ hasn't been finished yet. If this issue isn't caused by installation, then
please provide us with admin account by sending an email to [email protected] We will help you check this issue.

Thanks & Best regards,
Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,zip,rar
• Insert • Remove Upload Files (Maximum File Size: 2 MB)
Share Location

Sharing your current location while posting a new question allow viewers to identify the location you are located.

Latitude:
Longitude: